se fierb cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti i
se fierb cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. Pasezi cei 2 cartofi, adaugi margarina, 2 linguri apa calda, un praf de sare si amesteci, incorporand uleiul in fir, ca la maioneza.La sfarsit ,pui si mustarul, putin piper si adaugi maioneza peste legumele fierte si taiate. Cureti ceapa si usturoiul verde, le tai bucatele, toci patrunjelul si le adaugi in salata. Potrivesti de sare si piper si gata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii