Se curata si se taie in bucati prazul, dupa care se pune la oparit in apa cu sare. Se scurg apoi bucatile de praz si se lasa la racit. Se pun peste b
Se curata si se taie in bucati prazul, dupa care se pune la oparit in apa cu sare. Se scurg apoi bucatile de praz si se lasa la racit. Se pun peste bucatile de praz maioneza cu mustarul. Se inglobeaza cei doi castraveti murati taiati cubulete in compozitie si se amesteca cu grija.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Ciorba radauteana Rulada de porc Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii