Salata de praz cu maioneza

Se aleg fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taie bucati mari de 4-5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 fire de praz
  • 1 lingura de mustar
  • 1 galbenus crud
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingurita de otet
  • sare

Mod de preparare

Se aleg fire subtiri de praz, se curata de foile de deasupra, se taie bucati mari de 4-5 cm, se clocotesc in apa cu sare. Se scot dupa zece minute, se lasa sa se scurga si se pun in salatiera.

Din galbenusul crud, ulei si otet se face o maioneza groasa care se toarna peste praz.
Se amesteca cu atentie, se lasa, salata la rece o ora si se serveste.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

salata boeuf,

salata pui

salata orientala

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc