Guliile, telina si morcovii se curata, se spala si se taie betigase. Broccoli se rupe buchetele. Legumele se fierb, fiecare separat, in apa cu sare, d
Guliile, telina si morcovii se curata, se spala si se taie betigase. Broccoli se rupe buchetele. Legumele se fierb, fiecare separat, in apa cu sare, dar nu trebuie sa se inmoaie (al dente), apoi se scurg. Se arunca in apa rece, apoi se scurg din nou. Intre timp, se condimenteaza carnea de pui cu sare si piper si se frige pe ambele parti intr-un pic de ulei. Se scoate din tigaie si se lasa sa se raceasca. Pentru sos, se toaca verdeata foarte fin si se amesteca bine cu mierea, zeama de lamaie, sare, piper si apa. Se adauga uleiul, amestecand continuu. Se toarna sosul peste legume si se amesteca. Daca este nevoie, se sareaza si se pipereaza. Carnea de pui se taie in diagonala, feliute subtiri, care se amesteca cu salata.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineM-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii