Guliile, telina si morcovii se curata, se spala si se taie betigase. Broccoli se rupe buchetele. Legumele se fierb, fiecare separat, in apa cu sare, d
Guliile, telina si morcovii se curata, se spala si se taie betigase. Broccoli se rupe buchetele. Legumele se fierb, fiecare separat, in apa cu sare, dar nu trebuie sa se inmoaie (al dente), apoi se scurg. Se arunca in apa rece, apoi se scurg din nou. Intre timp, se condimenteaza carnea de pui cu sare si piper si se frige pe ambele parti intr-un pic de ulei. Se scoate din tigaie si se lasa sa se raceasca. Pentru sos, se toaca verdeata foarte fin si se amesteca bine cu mierea, zeama de lamaie, sare, piper si apa. Se adauga uleiul, amestecand continuu. Se toarna sosul peste legume si se amesteca. Daca este nevoie, se sareaza si se pipereaza. Carnea de pui se taie in diagonala, feliute subtiri, care se amesteca cu salata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii