Se curata ridighile, se spala si se sau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara putina sare, si se lasa deoparte sa lase zeama. Se face o maioneza
Se curata ridighile, se spala si se sau pe razatoarea cu ochiuri mari.
Se presara putina sare, si se lasa deoparte sa lase zeama.
Se face o maioneza dintr-un ou. Se fierbe oul si se foloseste galbenusul, impreuna cu mustar si ulei.
Se storc ridichile, si se amesteca cu maioneza.
Se potriveste cu sare, mustar si piper.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Pui pe cartofi la cuptor,
Cartofi cu branzeturi la cuptor,
Pangasius si cartofi la cuptor
Peste cu cartofi la cuptor
Rulada din piept de pui si cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii