Se spala rosiile, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc. Se amesteca cu usturoiul pisat bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Ul
Se spala rosiile, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron adanc.
Se amesteca cu usturoiul pisat bine, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Uleiul se infierbanta pe foc si se toarna peste salata.
Se omogenizeaza si se presara cu marar tocat deasupra.
Se serveste langa mancaruri din legume sau din carne de pasare.
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata boeuf,
Salata de pui,
Salata orientala
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii