Se spala rosiile se taie in doua, apoi se taie felii subtiri care se pun in salatiera. La fel se pregatesc ardeii grasi si ceapa se amesteca totul,
Se spala rosiile se taie in doua, apoi se taie felii subtiri care se pun in salatiera.
La fel se pregatesc ardeii grasi si ceapa se amesteca totul, se stropeste amestecul cu ulei cald, se decoreaza cu marar verde tocat marunt.
Se serveste imediat, alaturi de mancaruri din legume
sau carne.
Pofta buna!
Alte retete gasiti aici:
Spanac ardelenesc,
clatite cu spanac,
Ciuperci cu spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii