Se spala sfecla si se pune la fiert in apa rece si se fierbe timp de 2 ore, cu vasul acoperit. Se scurge apa, se lasa sfeclele sa se raceasca, dupa ca
Se spala sfecla si se pune la fiert in apa rece si se fierbe timp de 2 ore, cu vasul acoperit. Se scurge apa, se lasa sfeclele sa se raceasca, dupa care se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare sau in functie de preferinte si se pun intr-un castron adanc.
Se curata hreanul, se da pe razatoarea mica, se amesteca cu sfecla, se stropeste amestecul cu ulei si otet si se sareaza dupa gust.
Se omogenizeaza amestecul si se lasa la rece cateva ore inainte de a fi servit.
Salata de sfecla este bogata in vitamine si se serveste langa mancaruri din carne de pasare sau langa mancaruri din legume.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
salata boeuf,
Salata sfecla,
Salata orientala
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii