Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare timp de 15 minute si se scoate. Dupa aceea se stoarce bine bine si se taie in fasii fine. S
Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare timp de 15 minute si se scoate.
Dupa aceea se stoarce bine bine si se taie in fasii fine.
Se pune intr-un castron si se amesteca cu zeama de la o jumatate de lamaie, cu putina sare si smantana.
Se omogenizeaza amestecul, se garniseste salata cu ron-
dele de ou fiert tare si se lasa la rece.
Salata este buna daca se serveste in aceeasi zi.
Pofta buna!
Alte retete cu spanac aici:
pui cu spanac,
rulada cu spanac,
Clatite cu spanac,
Spanac cu carne
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii