Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta. Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbint
Varza se tine in apa rece, se inlatura frunzele mari de deasupra, apoi se taie fideluta.
Se pune intr-un castron adanc, se stropeste cu ulei fierbinte si se parfumeaza cu chimen pisat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din carne sau din legume.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasesti aici:
salata bulgareasca,
ciorba salata
retete legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii