Varza se taie in fasii subtiri sau in cuburi. Ceapa si cartofii fierti se taie felii subtiri si se amesteca cu varza scursa de zeama. Se adauga uleiu
Varza se taie in fasii subtiri sau in cuburi.
Ceapa si cartofii fierti se taie felii subtiri si se amesteca cu varza scursa de zeama.
Se adauga uleiul, piper, dupa gust, si daca este nevoie se ai adauga sare si otet (varza fiind murata contine sare si este acra).
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de telina telina si morcovi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii