Varza se taie foarte subtire, se sareaza, se freaca si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se stoarce bine. Se adauga putina sare de lamaie,
Varza se taie foarte subtire, se sareaza, se freaca si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se stoarce bine.
Se adauga putina sare de lamaie, care ii da o culoare mai frumoasa.
Se adauga ulei si se potriveste la gust de sare si otet.
Se amesteca si se pune in salatiera.
Aceasta salata se poate pastra timp indelungat in borcan.
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de telina telina si morcovi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasolePentru o zi de post este o mancare excelenta, dar se poate adauga in compozitia umpluturii si carne, dupa cum prefera fiecare.
Dovleac umplut cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii