Varza se taie foarte subtire, se sareaza, se freaca si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se stoarce bine. Se adauga putina sare de lamaie,
Varza se taie foarte subtire, se sareaza, se freaca si se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se stoarce bine.
Se adauga putina sare de lamaie, care ii da o culoare mai frumoasa.
Se adauga ulei si se potriveste la gust de sare si otet.
Se amesteca si se pune in salatiera.
Aceasta salata se poate pastra timp indelungat in borcan.
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de telina telina si morcovi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii