Varza rosie se toaca fideluta, se freaca cu sare ca sa se inmoaie, se spala cu apa rece si se stoarce prin presare. Se pune intr-un castron adanc, se
Varza rosie se toaca fideluta, se freaca cu sare ca sa se inmoaie, se spala cu apa rece si se stoarce prin presare.
Se pune intr-un castron adanc, se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si otet si se serveste imediat, langa mancaruri din carne sau din legume.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
varza rosie
varza rosie murata
varza slabit
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii