Se coc vinetele ( de preferat pe plita). Se acopera cu putina sare, se lasa sa se raceasca si se curata cu mana uda. Eu nu le bag sub jetul de apa de
Se coc vinetele ( de preferat pe plita). Se acopera cu putina sare, se lasa sa se raceasca si se curata cu mana uda. Eu nu le bag sub jetul de apa de la robinet deoarece isi pierd din gust.
Se lasa sa se scurga o ora.
Se prepara maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar, un varf de cutit de sare si ulei
Se toaca vinetele marunt si se freaca cu putina sare.
Se adauga ceapa tocata marunt, la fel si usturoiul
Se adauga maioneza si se amesteca usor
Se taie o rosie felii, dar pana la baza fara sa le separam.
Se umple cu lingurita fiecare despartitura si se aseaza pe frunze de salata verde.
Reteta Salata de vinete cu maioneza a fost propusa de amalia aa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii