Se coc vinetele ( de preferat pe plita). Se acopera cu putina sare, se lasa sa se raceasca si se curata cu mana uda. Eu nu le bag sub jetul de apa de
Se coc vinetele ( de preferat pe plita). Se acopera cu putina sare, se lasa sa se raceasca si se curata cu mana uda. Eu nu le bag sub jetul de apa de la robinet deoarece isi pierd din gust.
Se lasa sa se scurga o ora.
Se prepara maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar, un varf de cutit de sare si ulei
Se toaca vinetele marunt si se freaca cu putina sare.
Se adauga ceapa tocata marunt, la fel si usturoiul
Se adauga maioneza si se amesteca usor
Se taie o rosie felii, dar pana la baza fara sa le separam.
Se umple cu lingurita fiecare despartitura si se aseaza pe frunze de salata verde.
Reteta Salata de vinete cu maioneza a fost propusa de amalia aa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii