Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga, in acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat c
Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga,
in acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat cu uleiul adaugat treptat.
Maioneza se subtiaza cu smantana.
Vinetele se toaca cu un cutit de lemn, se pun intr-un castron, se sareaza, se acopera cu maioneza si se amesteca bine.
Salata se serveste in aceeasi zi, sau se pastreaza la loc racoros, dar nu rece, pentru a doua zi.
Inainte de a fi servita, salata se orneaza cu felii de rosii sau de gogosar crud.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii