Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga, in acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat c
Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga,
in acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat cu uleiul adaugat treptat.
Maioneza se subtiaza cu smantana.
Vinetele se toaca cu un cutit de lemn, se pun intr-un castron, se sareaza, se acopera cu maioneza si se amesteca bine.
Salata se serveste in aceeasi zi, sau se pastreaza la loc racoros, dar nu rece, pentru a doua zi.
Inainte de a fi servita, salata se orneaza cu felii de rosii sau de gogosar crud.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeO reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna
Supa crema de conopidaChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelBunatati pentru colindatori Prajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare...
Prajitura CarpatiReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii