Salata verde se rupe in bucati (nu se taie pentru ca isi pierde din calitati) , se fierb 3-4 oua si se taie cubulete, branza telemea se taie la fel c
Salata verde se rupe in bucati (nu se taie pentru ca isi pierde din calitati) , se fierb 3-4 oua si se taie cubulete, branza telemea se taie la fel cubulete, maslinele se curata de samburi. Porumbul se scoate din cutie si se lasa la scurs intr-o sita, menta se rupe marunt. Se amesteca toate intr-un bol de sticla si peste se stoarce putina zeama de portocala.
Se serveste rece.
Alte retete de salaterecomandate
Salata de icre Salata de ciuperci Salata bulgareasca
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii