Cartofii fierti si taiati se pun intr-un castron impreuna cu ardeii grasi taiati fideluta, castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri, rosi
Cartofii fierti si taiati se pun intr-un castron impreuna cu ardeii grasi taiati fideluta, castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri, rosiile taiate feliute, ceapa taiata mare, iar usturoiul marunt. Se adauga uleiul, sarea, otetul, maslinele fara simburi. Se amesteca totul, se pune pe o salatiera, se presara patrunjel tocat.
Se garniseste cu felii de rosii si ardei gras.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii