Se fierb cartofii in coaja si dupa ce se curata se taie in cubulete intrun castron. Rosiile, ridichile, ceapa, ardeii si castravetii se taie in ronde
Se fierb cartofii in coaja si dupa ce se curata se taie in cubulete intrun castron.
Rosiile, ridichile, ceapa, ardeii si castravetii se taie in rondele sau cubulete si se adauga peste cartofi.
Salata verde se pala si se marunteste cu mana.
Se adauga sare, otet si ulei.
Se adauga patrunjelul maruntit, dupa ce a fost spalat.
Alte retete: Salata speciala; Salata de frunze tinere
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii