1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 2. Se curata ceapa si se taie felii. 3. Se incing intr-o tiga
1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.
2. Se curata ceapa si se taie felii.
3. Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.
4. Se adauga samburii de pin si se prajesc putin.
5. Se pudreaza cu zahar si se lasa sa se caramelizeze usor.
6. Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa se fiarba putin.
7. Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.
8. Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin, sare si piper.
9. Preparatul este o garnitura minunata pentru pestele la gratar.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii