Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa calda cu putina sare. Cand au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cat sunt calzi
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa calda cu putina sare.
Cand au fiert se scot, se curata de coaja, se taie felii subtiri cat sunt calzi, se stropesc cu doua linguri de ulei si se lasa sa se raceasca.
In acest timp se toaca ceapa, usturoiul si salata, se pun peste cartofi si se amesteca. Restul de ulei se amesteca cu otet, sare si piper macinat, iar sosul obtinut se adauga peste cartofi. Intr-un castron adanc se aseaza
cateva frunze de salata sprijinite de peretii vasului, se pune salata, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii