Salata se desface si se spala in mai multe ape. Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera. La fel se procedeaza si cu ceapa verde. Ameste
Salata se desface si se spala in mai multe ape.
Se taie fasii late de 1 cm, apoi se pun in salatiera.
La fel se procedeaza si cu ceapa verde.
Amestecul se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si otet si se orneaza cu felii de ou fiert tare.
Pe deasupra se presara marar tocat.
Se serveste imediat, langa mancaruri din legume sau langa omlete.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii