Se spala si se fierbe sfecla, apoi se curata si se taie sub forma de taitei subtiri. Se spala bine salata si se asaza in salatiera, se amesteca cu ule
Se spala si se fierbe sfecla, apoi se curata si se taie sub forma de taitei subtiri. Se spala bine salata si se asaza in salatiera, se amesteca cu ulei, sare si zeama de lamaie, iar peste ea se asaza taiteii de sfecla.
Se serveste langa mancarurile cu legume si carne.
Alte retete de salate:
Salata de spanac cu branza
Salata de sfecla rosie si hrean
Salata de conopida
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii