MOD DE PREPARARE: Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in
MOD DE PREPARARE:
Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in apa cat sa il acopere si se lasa acolo cam pentru 30-45 minute ca sa se inmoaie bine.
Toate ingredientele se toarna intr-un castron, se amesteca totul foarte bine, iar la sfarsit puneti sare si piper dupa preferinte.
Reteta propusa de Pupacel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii