Andivele se spala si se curata, varza rosie se taie fasii lungi iar branza se bate cu telul. Se adauga sare si piper, apoi sucul de grepfruit, trepta
Andivele se spala si se curata, varza rosie se taie fasii lungi iar branza se bate cu telul. Se adauga sare si piper, apoi sucul de grepfruit, treptat si se omogenizeaza. Se amesteca o parte din sos cu crabii scosi din conserva si se adauga coniacul. Varza si andivele se omegenizeaza cu restul de sos si se pun pe un platou. Se asaza restul de crabi cu sos deasupra si se lasa la frigider.
Salata se serveste rece.
Alte retete culinare:
Oua umplute Piftie de curcan Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii