Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine
Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine, se scot si se lasa la racit. Separat, se amesteca rosiile taiate rondele fine cu ardeii, ciupercile taiate marunt. Se adauga curry, ulei de masline, piper si zeama de lamaie. Salata obtinuta se toarna peste crabi si se amesteca totul cu grija.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Rulada de porc Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii