Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine
Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine, se scot si se lasa la racit. Separat, se amesteca rosiile taiate rondele fine cu ardeii, ciupercile taiate marunt. Se adauga curry, ulei de masline, piper si zeama de lamaie. Salata obtinuta se toarna peste crabi si se amesteca totul cu grija.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Rulada de porc Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii