Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul s
Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul se scurge de suc si se taie cuburi de doua ori mai mari decit ouale si carnea, in acelasi vas, unde se mai adauga patrunjelul taiat marunt, maioneza (daca e necesar, sare si piper).
Se serveste ornata cu masline.
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sos
Comentarii