Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul s
Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul se scurge de suc si se taie cuburi de doua ori mai mari decit ouale si carnea, in acelasi vas, unde se mai adauga patrunjelul taiat marunt, maioneza (daca e necesar, sare si piper).
Se serveste ornata cu masline.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii