Ola la la

Pulpele si rinza se fierb, ciupercele se prajesc cu ceapa, totul foarte marunt, forma de betisoare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de gaina mari
  • 500 gr. ciuperci proaspte
  • 300 gr. rinza de curcan ori gaina
  • maioneza 200 gr
  • sunca de vita 300 gr
  • 2 cepe

Mod de preparare

Pulpele si rinza se fierb, ciupercele se prajesc cu ceapa, totul foarte marunt, forma de betisoare.


E gustos la oricare ocazie!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci