Pachetelele de pui Caesar sunt perfecte atat pentru o petrecere a celor mici, cat si pentru un picnic sau chiar pachet pentru scoala sau serviciu.
Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servet absorbant si se portioneaza in felii. Se incinge gratarul, se presara cu sare si se pune pieptul la facut, pe ambele parti.
Intre timp se prepara salata din: salata verde, castravete si rosie, taiate cubulete. Se adauga pieptul de pui, taiat si acesta in cubulete, sosul, sare, piperul si parmezanul ras si se amesteca pana la omogenizare.
Se pun 2 - 3 linguri de compozitie pe mijlocul foii de tortilla sau a lipiei, se ruleaza strans si se inchid capetele foii.
Pachetelele de pui Caesar se pot servi alaturi de sosul Caesar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii