Pieptul de pui cu maioneza, masline si ceapa marinata este o salata cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe pieptul, se lasa sa se raceasca.
Pieptul de pui cu maioneza, masline si ceapa marinata este o salata cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe pieptul, se lasa sa se raceasca si apoi se taie cubulete.
Se amesteca cescuta de ulei cu cea de otet, cu apa, piperul, coriandrul, foile de dafin , sare si piper si se pune la fiert. Cand fierbe, se pune ceapa in ea (taiata pestisori), se stinge focul si se lasa la inmuiat cat e nevoie, dupa care se scoate.
Maslinele se taie marunt si se amesteca cu pieptul, maioneza si ceapa; se potriveste de sare si piper si se da la frigider. Se orneaza cu gogosar in otet sau frunzulite de patrunjel proaspat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaImi plac hribii sa-i culeg, imi plac hribii sa-i gatesc si imi plac hribii sa-i mananc. Reteta de fata este de post
Tocana de hribiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii