Pieptul de pui cu maioneza, masline si ceapa marinata este o salata cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe pieptul, se lasa sa se raceasca.
Pieptul de pui cu maioneza, masline si ceapa marinata este o salata cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe pieptul, se lasa sa se raceasca si apoi se taie cubulete.
Se amesteca cescuta de ulei cu cea de otet, cu apa, piperul, coriandrul, foile de dafin , sare si piper si se pune la fiert. Cand fierbe, se pune ceapa in ea (taiata pestisori), se stinge focul si se lasa la inmuiat cat e nevoie, dupa care se scoate.
Maslinele se taie marunt si se amesteca cu pieptul, maioneza si ceapa; se potriveste de sare si piper si se da la frigider. Se orneaza cu gogosar in otet sau frunzulite de patrunjel proaspat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii