Salata asortata cu carne de pasare

Salata asortata cu carne de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Carnea se spala, se fierbe, se raceste si se taie fin.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pasare - 400 g
  • cartofi - 200 g
  • castraveti - 100 g
  • castraveciori in otet - 50 g
  • maioneza - 100 g
  • mere - 100 g
  • sare si piper

Mod de preparare

Salata asortata cu carne de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Carnea se spala, se fierbe, se raceste si se taie fin. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Castravetii cruzi se spala si se taie cubulete. Castraveciorii acri se spala, se scot semintele si se taie cubulete. Merele se spala, se curata si se taie cubulete. Carnea, cartofii, merele, castravetii si castraveciorii se amesteca cu maioneza. Se adauga sarea si piperul.

Salata asortata cu carne de pasare se serveste rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci