Retete dietetice
Pieptul de pui se cresteaza cu ajutorul unui cutit, se bate cu un ciocan, se spala, se da cu sare, apoi se unge cu putin FUCHS Fix pentru Gratar. Se asaza pe grillul electric uns cu ulei, pana cand se rumeneste frumos. Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete. Castravetii se spala, se decojesc, se taie in jumatati, apoi fiecare jumatate se taie in 3 si se feliaza. Mozzarella se taie cubulete. Intr-un castron, se pun rosiile, castravetii, mozzarella si frunzele de busuioc (spalate si tocate), apoi se adauga sare si ulei de masline. Se amesteca totul. Pieptul de pui se taie in bucati mici si se adauga peste salata din castron, dupa care se amesteca totul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii