Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.
Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.
Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa sa se raceasca.
Se taie in cubulete si se amesteca impreuna cu mazarea, mustarul, 200 gr maioneza, sare si piper.
Se pune pe un platou, se acopera cu 100 gr maioneza si se orneaza cu gogosari in otet, masline, porumb, mazare sau morcov.
Salata de boeuf cu piept de pui se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii