Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Salata de boeuf cu piept de pui

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 cana de mazare fiarta
  • 2 castraveti murati
  • 250 piept de pui
  • 1 lingurita mustar
  • 300 gr maioneza
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.
Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa sa se raceasca.
Se taie in cubulete si se amesteca impreuna cu mazarea, mustarul, 200 gr maioneza, sare si piper.
Se pune pe un platou, se acopera cu 100 gr maioneza si se orneaza cu gogosari in otet, masline, porumb, mazare sau morcov.


Salata de boeuf cu piept de pui se serveste rece.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci