Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie rondele. Tel
Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie rondele. Telina se taie in felioare subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 20 minute, dupa care se freaca intre miini ca sa se inmoaie. Merele curatate de coaja se taie tot in felii subtiri. Din galbenusuri, ulei, sare si zeama de lamiie se prepara maioneza. Se amesteca totul cu o parte din maioneza si se asaza pe o salatiera. Cu restul de maioneza se imbraca salata. Se garniseste cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii