Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubule
Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubulete. Maioneza se amesteca impreuna cu sare si pieprul, apoi se adauga peste coompozitia de carne si fructe. Se omogenizeaza bine. Se asaza intr-o cupa morcovul ras, apoi compozitia de salata.
Se serveste decorata cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.
Alte retete:
Oua umplute Saratele Piftie de curcan

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii