Salata de fasole boabe si piept de pui

Retete dietetice

Portii
2
Timp pregatire
900 minute
Complexitate
redusa
Salata de fasole boabe si piept de pui

Ingrediente

  • Vinegreta:
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • 3 linguri ulei
  • o lingura otet balsamic
  • sare
  • Salata:
  • o conserva de fasole alba boabe (400 g)
  • 200 g piept de pui la gratar
  • o rosie (150g)
  • un fir de ceapa verde
  • 50 g masline negre
  • un ou fiert
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Vinegreta: Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se agita pentru a se omogeniza continutul.

Salata: Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea, se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se spala rosia, se decojeste si se toaca marunt. Se curata ceapa, se spala si se taie rondele marunte. Se scot samburii la masline si se taie in sferturi. Mararul se spala si se toaca marunt. Toate aceste ingrediente se pun in castron, peste fasole si piept de pui, se pune si vinegreta (dupa gust) si se amesteca. Se pune salata in castronul in care va fi servita. Se curata oul de coaja si se taie in sferturi, apoi se decoreaza salata cu el.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc