Retete dietetice
Vinegreta: Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se agita pentru a se omogeniza continutul.
Salata: Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea, se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se spala rosia, se decojeste si se toaca marunt. Se curata ceapa, se spala si se taie rondele marunte. Se scot samburii la masline si se taie in sferturi. Mararul se spala si se toaca marunt. Toate aceste ingrediente se pun in castron, peste fasole si piept de pui, se pune si vinegreta (dupa gust) si se amesteca. Se pune salata in castronul in care va fi servita. Se curata oul de coaja si se taie in sferturi, apoi se decoreaza salata cu el.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii