Pastele se fierb in apa cu sare, se pun sub dus de apa rece si se lasa sa se strecoare. Jumatate din sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se a
Pastele se fierb in apa cu sare, se pun sub dus de apa rece si se lasa sa se strecoare. Jumatate din sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se amesteca cu ulei de masline, apoi se pune peste paste. castraveti se curata de seminte si se taie felii subtiri. Rosiile se taie in 4, se curata de seminte si se taie feliute. Ceapa se taie marunt si carnea de curcan tot asa. Iaurtul se amesteca cu sucul de lamaie ramas, si se adauga sare si piper. Se adauga totul pastelor si se poate presara deasupra patrunjel.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii