Pastele se fierb in apa cu sare, se pun sub dus de apa rece si se lasa sa se strecoare. Jumatate din sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se a
Pastele se fierb in apa cu sare, se pun sub dus de apa rece si se lasa sa se strecoare. Jumatate din sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se amesteca cu ulei de masline, apoi se pune peste paste. castraveti se curata de seminte si se taie felii subtiri. Rosiile se taie in 4, se curata de seminte si se taie feliute. Ceapa se taie marunt si carnea de curcan tot asa. Iaurtul se amesteca cu sucul de lamaie ramas, si se adauga sare si piper. Se adauga totul pastelor si se poate presara deasupra patrunjel.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii