Pastele se fierb in apa cu sare, se pun sub dus de apa rece si se lasa sa se strecoare. Jumatate din sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se a
Pastele se fierb in apa cu sare, se pun sub dus de apa rece si se lasa sa se strecoare. Jumatate din sucul de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se amesteca cu ulei de masline, apoi se pune peste paste. castraveti se curata de seminte si se taie felii subtiri. Rosiile se taie in 4, se curata de seminte si se taie feliute. Ceapa se taie marunt si carnea de curcan tot asa. Iaurtul se amesteca cu sucul de lamaie ramas, si se adauga sare si piper. Se adauga totul pastelor si se poate presara deasupra patrunjel.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii