Salata de piept de pasare

Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in apa cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie cuburi.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • piept de pasare - 400 g
  • ciuperci din conserva - 100 g
  • mazare - 150 g
  • migdale tocate - 50 g
  • maioneza - 100 g
  • lamai - 100 g
  • smantana - 50 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • sare si piper

Mod de preparare

Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in apa cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie cuburi. Ciupercile se spala sub jet de apa rece, se scurg si se taie felii. Lamaile se spala si se stoarce sucul. Carnea, ciupercile, mazarea si migdalele se pun intr-un castron cu cateva picaturi de suc de lamaie. Se lasa 10 minute. Maioneza se amesteca cu smantana. Se adauga sarea, piperul si restul de suc de lamaie. Pieptul, ciupercile, mazarea si migdalele se amesteca cu maioneza cu smantana si se orneaza cu frunze de patrunjel.

Salata de piept de pasare se serveste rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori