Pentru 4 portii de salata de pui cu legume aveti nevoie de 350 g salata verde, 2 morcovi, 2 fire de telina.
Salata, spalata si scursa de apa, se aseaza pe un platou, apoi morcovul, telina si ceapa se toaca marunt si se aseaza peste salata. Nuca se prajeste fara ulei si se adauga peste zarzavat, dupa care fileurile de pui se prajesc in trei linguri de ulei, se pipereaza si se dau deoparte. Zeama de la prajit se stinge cu doua linguri de apa, apoi adaugam otetul, sarea si piperul. Acest sos se toarna peste salata, dupa care se taie carnea si se aseaza deasupra. La final, salata de pui cu legume se orneaza cu patrunjel verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii