1. Tai telina, morcovii si conopida feliute subtiri. 2. Broccoli il desfaci buchetele mici. 3. Fierbi toate legumele in apa cu sare apoi scurgi. Cum
1. Tai telina, morcovii si conopida feliute subtiri.
2. Broccoli il desfaci buchetele mici.
3. Fierbi toate legumele in apa cu sare apoi scurgi.
Cum se pregateste sosul?
1. Toci ceapa marunt si o amesteci cu mierea, sucul de lamaie, sarea, piperul si uleiul.
2. Pui legumele intr-un castron si peste ele torni sosul.
3. Asezi pieptul de pui afumat, taiat cubulete sau fasii.
Se serveste rece!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii