Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale
Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale tari. Cat timp fierbe carnea, pregatesti celelalte ingrediente: tai varza fideluta si o stropesti cu zeama de lamaie. Dai ouale fierte si racite pe razatoare mica. Scurgi zeama de la carne si morcov si le lasi putin la racit. Le tai in cubulete si le adaugi in bol. Stropesti cu ulei de masline, adaugi sarea si piperul dupa gust, patrunjelul tocat marunt, apoi amesteci usor toate ingredientele.
Aceasta salata este ideala pentru o cina.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii