Salată de sfeclă cu piept de pui şi caşcaval Delaco Sofia

Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa! Unde mai pui ca se prepara si foarte usor. Printre atatea retete de sarbatoare, o salata delicioasa si usoara e binevenita.

Complexitate
redusa
Salată de sfeclă cu piept de pui şi caşcaval Delaco Sofia

Ingrediente

  • • 6 felii piept de pui
  • • 4 sfecle rosii mijlocii fierte sau coapte
  • decojite
  • • 1 mar verde
  • • 6-8 morcovi mici
  • • 150 g cascaval Delaco Sofia
  • • 1 lămaie mare
  • • 1 lingură de hrean ras cu smantana
  • • o lingura de ulei
  • • sare si piper macinat.

Mod de preparare

Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa!  Unde mai pui ca se prepara si foarte usor.

Intai trebuie sa pui la inabusit  pieptul de pui cu o lingura de ulei si o jumatate de ceasca de apa, pana se fragezeste si se rumeneste usor. Cand e gata, il scoti pe o farfurie si il lasi sa se raceasca.

La final, tai cubulete mici pieptul de pui, sfecla, cascavalul, morcovii si marul curatat de coaja si le amesteci intr-un bol. Adaugi sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.

Cand servesti, adaugi cate o lingurita de hrean cu smantana.

Pofta buna!


Salata de sfecla cu piept de pui si cascaval Delaco Sofia se serveste cu sos de hrean si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori