Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf), taind apoi cam 1-2 cm din partea de
Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un deget si cu varfurile violete, se curata (de la radacina spre varf), taind apoi cam 1-2 cm din partea de jos care este fibroasa. Se spala sub un jet de apa rece, se asaza in snopuri si se leaga in partea de jos si de sus, apoi se fierbe in apa clocotita cu sare, cca 30 minute. Dupa ce a fiert, se scoate sparanghelul cu grija, se desface din snopuri si se asaza pe un servet impaturit pentru a absorbi toata apa, dupa care se pune pe o farfurie. Din galbenusuri, ulei si lamiie se prepara o maioneza; se potriveste de sare si piper, se amesteca cu mustarul si carnea taiata cubulete si se toarna peste sparanghel. Se prefera carnea de la pieptul de gaina, fiind alba si frageda.
Se serveste rece
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii