Salata din carne de pasare cu coniac

Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau se dau tot pe razatoare. 150 gr. de carne se taie cubu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. carne fiarta de pasare
  • 1 kg. cartofi fierti in coaja
  • 2 buc. telina
  • 2 oua fierte
  • maioneza
  • 50 gr. mustar
  • 2 buc. mere
  • 1 paharel coniac
  • sare
  • piper
  • salata verde

Mod de preparare

Cartofii se taie cubulete, telina se rade pe razatoarea cu gauri mari, merele taie fideluta sau se dau tot pe razatoare. 150 gr. de carne se taie cubulete. Se amesteca totul cu mustarul, maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei, zeama de lamaie, sare) si coniacul, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Pe un platou sau intr-o salatiera se asaza frunze de salata verde peste care se pune compozitia. Dupa ce s-a netezit frumos se garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua.
Se serveste rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori