Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla, curatate si spalate, se taie in betisoare foarte subtiri. Grapefruit-ul
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla, curatate si spalate, se taie in betisoare foarte subtiri. Grapefruit-ul se curata de coaja si de pielita alba. Vom folosi doar pulpa taiata in bucati mici.
Preparam maioneza din: 2 galbenusuri, 200 ml ulei, o lingurita mustar,sare, piper si zeama de lamaie - dupa gust. La sfarsit o amestecam cu smantana. Punem totul intr-un bol, adaugam maioneza, saram, piperam si amestecam.
Servim salata rece. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights. Alte retete de salata recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii