Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla, curatate si spalate, se taie in betisoare foarte subtiri. Grapefruit-ul
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla, curatate si spalate, se taie in betisoare foarte subtiri. Grapefruit-ul se curata de coaja si de pielita alba. Vom folosi doar pulpa taiata in bucati mici.
Preparam maioneza din: 2 galbenusuri, 200 ml ulei, o lingurita mustar,sare, piper si zeama de lamaie - dupa gust. La sfarsit o amestecam cu smantana. Punem totul intr-un bol, adaugam maioneza, saram, piperam si amestecam.
Servim salata rece. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights. Alte retete de salata recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii