Pentru Salata Olivier pieptul de pui se fierbe, dupa care se taie cubulete. La fel si cartofii, se fierb in coaja, se curata si se dau pe razatoarea mare.
Pentru Salata Olivier pieptul de pui se fierbe, dupa care se taie cubulete. La fel si cartofii, se fierb in coaja, se curata si se dau pe razatoarea mare. Castravetii murati se taie cubulete mici, iar mararul se toaca marunt. Toate aceste ingrediente se amesteca intr-o salatiera.
Sosul pentru salata se face asa: se amesteca maioneza (cumparata sau facuta in casa) cu iaurtul, mustarul, sarea(dupa gust) si usturoiul pisat. Se combina sosul cu salata si pregatim patul verde (din salata verde), dupa care asezam salata peste (o montam exact ca pe salata beouf).
Incepem sa ornam Salata Olivier... Eu am ornat asa: ouale fierte le-am taiat felii rotunde si le-am asezat pe margine in cerc si am pus deasupra lor cate o felie de maslina. Am mai taiat felii rotunde de rosii si le-am aranjat in mijloc tot in cerc impreuna cu firicele de marar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii