Ouale fierte le taiem cubulete marunte. Casul sarat (obtinut din cas proaspat presarat cu sare mare si lasat asa 1-2 zile) se sfarama cu furculita si
Ouale fierte le taiem cubulete marunte. Casul sarat (obtinut din cas proaspat presarat cu sare mare si lasat asa 1-2 zile) se sfarama cu furculita si apoi se amesteca cu ouale tocate. Se adauga untul, usturoiul si ceapa date pe razatoarea mica, smantana, patrunjelul tocat marunt, otet (dupa cat de acra se doreste), condimentele si se amesteca bine. Dam la frigider pentru 1-2 ore ca sa se patrunda aromele.
Se serveste apoi ca aperitiv alaturi de paine prajita. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii