Ouale fierte le taiem cubulete marunte. Casul sarat (obtinut din cas proaspat presarat cu sare mare si lasat asa 1-2 zile) se sfarama cu furculita si
Ouale fierte le taiem cubulete marunte. Casul sarat (obtinut din cas proaspat presarat cu sare mare si lasat asa 1-2 zile) se sfarama cu furculita si apoi se amesteca cu ouale tocate. Se adauga untul, usturoiul si ceapa date pe razatoarea mica, smantana, patrunjelul tocat marunt, otet (dupa cat de acra se doreste), condimentele si se amesteca bine. Dam la frigider pentru 1-2 ore ca sa se patrunda aromele.
Se serveste apoi ca aperitiv alaturi de paine prajita. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii