Se fierb ouale mai moi, se curata de coaja si se pun intr-o cratita mica. Separat se fierb rosiile, se paseaza, se adauga sare si piper dupa gust si s
Se fierb ouale mai moi, se curata de coaja si se pun intr-o cratita mica. Separat se fierb rosiile, se paseaza, se adauga sare si piper dupa gust si se fierbe pasta rezultata pina se ingroase putin. Sunca se taie cubulete, se pune peste sos si se taie totul in cratita cu oua, se acopera si se pune la foc moale cca 10 minute, timp in care ouale se imbiba cu sos.
Se presara cu patrunjel verde si se servesc calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPecorino face parte din branzeturile Italiei produse din lapte de oaie. Este un inlocuitor de succes al parmezanului si de...
Pizza cu legume si branza pecorinoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii