Boabe cu maioneza

Se face maioneza din galbenus, lingurita de mustar, ulei si sare dupa gust. La sfarsit se subtiaza cu doua linguri de apa, sau una de iaurt. Se taie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole alba fiarta
  • 2 felii mai groase de muschi afumat sau sunca
  • 2 castraveti acri
  • 4 catei usturoi
  • un galbenus
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare

Mod de preparare

Se face maioneza din galbenus, lingurita de mustar, ulei si sare dupa gust. La sfarsit se subtiaza cu doua linguri de apa, sau una de iaurt.

Se taie feliute foarte subtiri castravetii acri si se amesteca cu maioneza si usturoiul zdrobit.

Se taie bucatele sunca(sau muschiuletul afumat) si se amesteca cu boabele de fasole fierte. Se toarna peste maioneza cu castraveti si se lasa la rece 1/4 ora.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori