Picante si rotunjoare

Se fierb crenvustii, dar nu foarte mult, sa nu se 'sparga'. Se lasa 5 minute sa se raceasca si se taie atat crenvustii, cat si castravetii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 crenvusti de porc
  • 6 castraveciori murati
  • 1 pahar maioneza
  • 2 catei de usturoi
  • 6 fasii de ardei iute verde
  • sare piper

Mod de preparare

Se fierb crenvustii, dar nu foarte mult, sa nu se 'sparga'. Se lasa 5 minute sa se raceasca si se taie atat crenvustii, cat si castravetii in rondele cat mai subtiri posibil.

Se freaca apoi maioneza cu usturoiul pisat, se adauga sare, piper dupa gust si se amesteca cu crenvustii si castraveciorii.

Se orneaza cu ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci