Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt.
Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Salata se curata si se spala. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie rondele. telina se curata, se spala si se taie rondele. Carnea se amesteca cu castravetii, telina, maioneza, mustarul si sarea. Se orneaza cu rondele de rosii si marar verde. Se aseaza pe frunze de salata.
Salata a la Moscova se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii